Co je spojler?

Vše o tomto fóru - co je třeba změnit, přidat či ubrat, hlášení chyb apod.

Moderátoři: zzuzu, Moderátoři CWAS

• Co je spojler?

Příspěvekod Acutulus v 13/4/10, 20:18:50

Zajímalo by mě, co považujete za spojler. Rád bych totiž, věděl o čem můžu psát v jaké sekci.

Obecně se za spojler dá brát jistě: promo fotky, trailer (a další videa odhalující děj), potvrzené informace k ději epizody, obsah epizody - to je snad vše z mého pohledu.

Osobně ale za spojler nepovažuji název epizody a obsazení epizody. Je to tak správně či mě za to bude někdo kamenovat, když budu mluvit (psát) o hercích, kteří se mají objevit v dalších epizodách?
    Acutulus
    Dlouhodobý člen fora

• Re: Co je spojler?

Příspěvekod Marlock v 13/4/10, 23:13:25

myslim ze rozumnymu, aspon trochu inteligentnimu cloveku dojde, co je spojler a co ne.. spojler je samozrejme to, co se stane v nadchazejicich dilech a je to potvrzeno.. jak si napsal dal tak jeste trailer, fotky...

priklad pokec okolo dilu 17 (pozor spojler!) "cerveny kryptonit a clark"

ps: obsazeni epizody taky... obzvlast kdyz jde o navrat urcitych postav... jak napsal treba admin ze v posledni epizode bude ten a ta... to je podle me taky spojler... prece jenom kdyz clovek se podiva jen na nazev, na datum vysilani a zbytkem chce byt prekvapen, tak se nedozvi ani toto.... nebo ze ucinkuje v pristi epizode herec ten a ten znamy jako xxxxx .... proste urcite chapes
    Obrázek
    Marlock
    Dlouhodobý člen fora

Příspěvekod F..l v 14/4/10, 9:39:23

hezkej topic, diky za nej Obrázek

ja souhlasim s marlockem .. kdyz jde o naky hotujici postavy neznamy,tak mi to stejnak nic nerekne,ale kdyz jde o postavu,ktera uz ve s-ville hrala nebo nekoho slavnejsiho tak uz se to za spoiler da povazovat ...
    me treba mrzi,ze jsem se predcasne dozvedel o hostovani michaela shankse v 911 .. myslim si,ze kdybych ho prvne videl v tom dile,tak bych docela v soku :mrgreen:
    Obrázek
    F..l
    Dlouhodobý člen fora

Příspěvekod Marlock v 14/4/10, 15:06:57

ja se priznam, kdyz sou dlouhy pauzy, na spojlery koukam... info o epizode, herci, promo fotky, TRAILER ALE NE! .. ale takhle kdyz je prestavka 2 dny, nebo se normalne vysila kazdej patek, tak to nesleduju a cist to nechci, ja proste nevidim duvod, proc by to nekdo mel cpat ?? a tim ze to pise do topiku s nazorama na odvysilanej dil A NE do topiku kam to patri-SPOJLERY, tak mi to vazne cpe ...

nejen ze porusuje pravidla fora, ale naraz nastve urcite dosti lidi, kteri do toho topiku se spojlerama ZAMERNE NECHODI!
    Obrázek
    Marlock
    Dlouhodobý člen fora

Příspěvekod Acutulus v 14/4/10, 18:47:30

F..l píše:hezkej topic, diky za nej Obrázek
    Dík.

Právě, založení tématu bylo reakcí na předchozí dvě rozmíšky.
    Co je spoiler asi každý ví (def. z Wikipedie: Spoiler je informace, která kazí prožitek z uměleckého díla, neboť ochuzuje recipienta (čtenáře, diváka) o moment překvapení.), ale každému zkazí prožitek něco jiného...

Tak věřím, že si tohle téma přečetli i ostatní a už vás antispoilaře nenamíchnou :wink: neb tomu jsem se chtěl vyhnout. Dovolím si tedy něco ukázkově nespojlařského: Už se moc těším na finále! :alien: To není spoiler, že? :)
    Acutulus
    Dlouhodobý člen fora

Zpět na Vše o Fóru